De Stichting De Bergkristal is een nonprofit organisatie dat zich tot doel stelt het paranormale in de breedste zin op een zuivere manier onder de aandacht van mensen te brengen.


Stichting De Bergkristal


Stichting De Bergkristal is opgericht 7-12-1992. De Bergkristal heeft zich als doel gesteld het paranormale in de breedste zin op een zuivere manier onder de aandacht van mensen te brengen. Hiertoe organiseert De Bergkristal op aankondiging een openbare avond waarbij een zuiver en bekend medium wordt uitgenodigd voor een seance. Voorts organiseert De Bergkristal elk jaar een paranormale beurs.


Tijdens deze beurs kunnen bezoekers op vrijblijvende wijze kennismaken met het paranormale. Voor de beurs worden zo'n 40 verschillende mediums uit heel Nederland uitgenodigd. Tevens zijn er een aantal verkoopstands van new-age artikelen tot en met stenen en mineralen.Onze Stichting heeft geen commerciële doelstelling. De entreeprijzen alsmede de prijzen voor een consult op de beurs houden wij laag zodat het voor een ieder mogelijk is om met het paranormale in aanraking te komen. Het grootste deel van de netto opbrengsten schenkt de Stichting aan goede doelen met name in verband met kinderen en dieren.


Het bestuur (non-profit) van de Stichting bestaat uit de volgende personen.

Voorzitter

Penningmeester

Secretaris

Bestuurslid

Marielle Perdaems

Ria van der Reest

Dini Augustijn

Johan van Voorthuijzen

Welkom bij de Bergkristal

© 2005/2016  De Bergkristal - Designed by TdV

bezoek ons op Facebook

v.l.n.r. Ria, Marielle, Dini en Johan

click on flag for english translation